Brød & Boller
Gammeldags fastelavnsboller
Fastelavnsboller er simpelthen det bedste ved fastelavn. Det smarte ved at lave sine egne fastelavnsboller er, at du kan fylde dem med lige det, som du har lyst til. Alt...
Gammeldags fastelavnsboller
Fastelavnsboller er simpelthen det bedste ved fastelavn. Det smarte ved at lave sine egne fastelavnsboller er, at du kan fylde dem med lige det, som du har lyst til. Alt...
Gulerodsboller med solsikkekerner
Virkelig nemme gulerodsboller med solsikkekerner. De revne gulerødder giver både saftighed og en naturlig sødme, mens solsikkekernerne tilføjer lidt bid.De er perfekte både at have med på madpakken, men også...
Gulerodsboller med solsikkekerner
Virkelig nemme gulerodsboller med solsikkekerner. De revne gulerødder giver både saftighed og en naturlig sødme, mens solsikkekernerne tilføjer lidt bid.De er perfekte både at have med på madpakken, men også...
Frøsnapper med pikantost
Frøsnappere findes både i sød og salte udgave. Denne udgave er den salte. Jeg har valgt at lave denne opskrift med pikantost, men du kan selvfølgelig lave den med lige...
Frøsnapper med pikantost
Frøsnappere findes både i sød og salte udgave. Denne udgave er den salte. Jeg har valgt at lave denne opskrift med pikantost, men du kan selvfølgelig lave den med lige...
Bløde fødselsdagsboller
Der er noget helt særligt ved de bløde, hvide fødselsdagsboller. De her bamseboller er luftige, let søde og med en snert af kardemomme. Perfekte til fødselsdage eller bare en hyggelig...
Bløde fødselsdagsboller
Der er noget helt særligt ved de bløde, hvide fødselsdagsboller. De her bamseboller er luftige, let søde og med en snert af kardemomme. Perfekte til fødselsdage eller bare en hyggelig...
Nemme koldhævede boller
Der er bare ikke noget bedre end friskbagte boller en weekendmorgen. Disse koldhævede boller er både hurtige og nemme at lave. Du laver dejen aftenen inden, så det eneste du...
Nemme koldhævede boller
Der er bare ikke noget bedre end friskbagte boller en weekendmorgen. Disse koldhævede boller er både hurtige og nemme at lave. Du laver dejen aftenen inden, så det eneste du...