Cookie bars med chokolade

Cookie bars med chokolade

 

De her cookie bars med chokolade er perfekte, når du gerne vil bage noget lækkert, men uden alt for meget arbejde. De smager som en god, klassisk cookie – bare i firkantet form. Fyldt med chokolade og med en blød, fudgy midte. Jeg drysser nogle gange lidt havsalt på toppen, når de kommer ud af ovnen, hvilket gør dem ekstra gode sammen med en kop kaffe eller et glas kold mælk.

Tid i alt: 35 min.
Antal: 20 stk.

INGREDIENSER

  • 150 g Smør
  • 130 g Sukker
  • 160 g Brun farin
  • 2 tsk Vaniljesukker
  • 2 Æg
  • 260 g Hvedemel
  • 1 tsk Bagepulver
  • 1/2 tsk Salt
  • 150 g Chokolade
  • Havsalt


SÅDAN GØR DU

  1. Smelt smør og lad det køle af.
  2. Bland sukker, brun farin, vaniljesukker og smeltet smør.
  3. Tilsæt æg og rør godt.
  4. Bland hvedemel, bagepulver og salt i en anden skål.
  5. Tilsæt melblandingen og rør rundt indtil dejen er ensartet.
  6. Hak chokolade og rør det i dejen. Gem evt. lidt af chokoladen til at drysse ovenpå, inden den kommer ind i ovnen.
  7. Fordel dejen i en bradepande med bagepapir på ca. 20×30 cm.
  8. Bag den ved 180 °C over- og undervarme i 20-25 min, indtil den er gylden på toppen.
  9. Drys evt. lidt havsalt på toppen, når den er kommet ud af ovnen.
  10. Skær i små bars.

NOTER

Servér dem evt. som en dessert med en kugle is til.

Tilbage til blog