Brownie med chokoladestykker
Share

Denne brownie har en virkelig lækker fudgy konsistens, en god intens smag af
chokolade og så er den også super nem at lave. Den kan også sagtens laves en dag eller to i forvejen.
Servér den med en kugle vaniljeis og lidt frugt, så har du den bedste dessert, som alle chokoladeelskere er vilde med!
Tid i alt: 50 min
Antal: 12 stykker
INGREDIENSER
- 150 g Smør
- 200 g Sukker
- 100 g Flormelis
- 1 tsk Vaniljesukker
- 3 Æg
- 40 g Kakao
- 140 g Hvedemel
- 1 knsp Salt
- 1/2 tsk Bagepulver
-
50 g Chokolade, mørk eller lys
SÅDAN GØR DU
- Smelt smør sammen med sukker, vaniljesukker og flormelis i en gryde.
- Lad smør- og sukkerblandingen køle af.
- Pisk æggene i den afkølede blanding.
- Bland kakao, mel, salt og bagepulver sammen og rør det i dejen. Bland omkring halvdelen af chokoladen i dejen.
- Hæld dejen i en form med bagepapir.
- Drys det resterende chokolade over kagen.
- Bag kagen i ovnen ved 180 °C over- og undervarme i ca. 35 min.