Banankage med chokoladestykker

Banankage med chokoladestykker

 

Banankage er en rigtig klassiker hjemme hos mig – især når der ligger et par overmodne bananer og kigger trist op fra frugtskålen. Den her version er dejlig svampet og fyldt med chokoladestykker, som gør den ekstra lækker. Nem at røre sammen, og så holder den sig saftig i flere dage.

Tid i alt: 50 min.
Antal: 12 stykker

 

INGREDIENSER

  • 2 Æg
  • 200 g Sukker
  • 2 tsk Vaniljesukker
  • 150 g Mel
  • 1 tsk Bagepulver
  • 125 g Smør
  • 3 Overmodne bananer
  • 100 g Chokolade

SÅDAN GØR DU

  1. Pisk æg, sukker og vaniljesukker sammen.
  2. Tilføj det smeltede, afkølede smør.
  3. Bland mel og bagepulver og rør det i dejen. 
  4. Mos bananerne og vend dem i dejen. 
  5. Hak chokoladen og tilføj 2/3 dele af chokoladen til dejen. 
  6. Hæld dejen i en form på ca. 20x26 cm og drys resten af chokoladen over dejen.
  7. Bag kagen nederst i ovnen ved 175 °C over- og undervarme i 30-35 min. 
Tilbage til blog