Bananmuffins med chokolade
Share

Bananmuffins er en af mine favoritter, når jeg har nogle overmodne bananer, som skal bruges. Jeg laver også ofte en svampet banankage, men disse muffins er også super lækre og nemme at have med til at dele ud i skole eller på arbejdet.
Så hvis du har nogle overmodne bananer vil jeg klart anbefale at lave disse muffins!
Tid i alt: 30 min.
Antal: 12 stk.
INGREDIENSER
- 2 Overmodne bananer
- 175 g Sukker
- 2 tsk Vaniljesukker
- 2 Æg
- 100 g Smør, smeltet
- 200 g Hvedemel
- 2 tsk Bagepulver
- 100 g Chokolade
SÅDAN GØR DU
- Pisk æg, sukker og vaniljesukker sammen til, at det er lyst og luftigt.
- Smelt smør, lad det køle af og tilføj det til dejen.
- Tilføj hvedemel og bagepulver. Pisk forsigtigt dejen sammen.
- Mos bananer og hak chokoladen og tilføj det til dejen.
- Fyld dejen over i muffinsforme.
- Bag dine muffins i en forvarmet ovn ved 200 °C i 12-15 min.
- Lad dine muffins køle af og pynt evt. med glasur.