Amerikanske pandekager

Amerikanske pandekager

 

Amerikanske pandekager vil helt sikkert imponere på morgenbordet, om det er til en weekendbrunch eller en helt almindelig morgen. Du kan servere dem med lige det der passer dig. En kombination som vi er meget glade for herhjemme er frisk frugt og nutella, hvis du ønsker noget der er lidt mere frisk, så kan de fx serveres med græsk yoghurt og bær. Uanset hvordan du vælger at servere dem, så vil amerikanske pandekager uden tvivl være et hit til morgenmaden.

Tid i alt: 30 min.
Antal: 18 stk.

 

INGREDIENSER

  • 250 g Hvedemel
  • 3 spsk Sukker
  • 2 tsk Bagepulver
  • 1/2 tsk Natron
  • 1/2 tsk Salt
  • 3 tsk Vaniljesukker
  • 5 dl Kærnemælk
  • 40 g Smør
  • 1 Æg
  • Smør til stegning

SÅDAN GØR DU

  1. Smelt smørret og lad det køle af.
  2. Bland alle de tørre ingredienser i en skål.
  3. I en anden skål piskes smør, kærnemælk og æg sammen.
  4. Hæld de våde ingredienser over i skålen med de tørre ingredienser og rør det sammen. Pas på med ikke at røre for meget i dejen.
  5. Steg pandekagerne på en pande med smør til at de er flotte gyldne.
Tilbage til blog