Kokoskranse
Share

Kokoskranse er en klassisk julesmåkage, som ikke skal mangle i småkagedåsen herhjemme til jul. En småkage, som er perfekt til alle kokos-elskere med deres sprøde konsistens og milde kokossmag.
De kan spises som de er, ellers er det også virkelig lækkert at dyppe dem i mørk chokolade.
Antal: 70 stk.
INGREDIENSER
- 250 g Hvedemel
- 150 g Kokosmel
- 175 g Blødt smør
- 125 g Sukker
- 1 Æg
- 2 tsk Vaniljesukker
- Evt. chokolade, hvis du vil dyppe dem i det.
SÅDAN GØR DU
- Bland hvedemel, kokosmel, sukker og vaniljesukker sammen.
- Tilsæt det bløde smør og ægget.
- Pisk det sammen så godt som muligt, og saml derefter dejen med dine hænder.
- Brug en sprøjtepose med stjernetyl eller en kødhakker med kageplade til at lave kranse.
- Bag kokoskransene i ovnen på 175 ºC over- og undervarme i 10-12 min. Indtil kanten af småkagerne har fået lidt farve.
- Dyb evt. dine kokoskranse i chokolade og drys med lidt kokosmel.