Kokoskranse

Kokoskranse

 

Kokoskranse er en klassisk julesmåkage, som ikke skal mangle i småkagedåsen herhjemme til jul. En småkage, som er perfekt til alle kokos-elskere med deres sprøde konsistens og milde kokossmag.
De kan spises som de er, ellers er det også virkelig lækkert at dyppe dem i mørk chokolade.

Antal: 70 stk.

 

INGREDIENSER

  • 250 g Hvedemel
  • 150 g Kokosmel
  • 175 g Blødt smør
  • 125 g Sukker
  • 1 Æg
  • 2 tsk Vaniljesukker
  • Evt. chokolade, hvis du vil dyppe dem i det.


SÅDAN GØR DU

  1. Bland hvedemel, kokosmel, sukker og vaniljesukker sammen.
  2. Tilsæt det bløde smør og ægget.
  3. Pisk det sammen så godt som muligt, og saml derefter dejen med dine hænder.
  4. Brug en sprøjtepose med stjernetyl eller en kødhakker med kageplade til at lave kranse.
  5. Bag kokoskransene i ovnen på 175 ºC over- og undervarme i 10-12 min. Indtil kanten af småkagerne har fået lidt farve.
  6. Dyb evt. dine kokoskranse i chokolade og drys med lidt kokosmel.
Tilbage til blog