Pandekagelagkage md mango

Pandekagelagkage md mango

Vil du lave en nem kage, der stadig imponerer? Så er pandekagelagkage med mango et godt bud. Den er både frisk og lækker. Du lægger bare pandekager i lag med blød mascarponecreme og søde stykker mango. Du kan nemt skifte mangoen ud med din yndlingsfrugt – f.eks. jordbær, hindbær eller fersken.

Tid i alt: 50 min.
Antal: 10 stykker

INGREDIENSER

Pandekager

  • 200 g Hvedemel
  • 75 g Sukker
  • 3 tsk Vaniljesukker
  • 5 dl Mælk
  • 50 g Smør
  • 3 Æg

Fyld

  • 2,5 dl Piskefløde
  • 250 g Mascarpone
  • 3 spsk Sukker
  • 3 tsk Vaniljesukker
  • 1-2 Mangoer


SÅDAN GØR DU

Pandekager

  1. Smelt smør og lad det køle af.
  2. Bland mel, sukker og vaniljesukker sammen i en skål.
  3. Tilsæt æg og smeltet smør.
  4. Pisk mælken i dejen lidt af gangen.
  5. Steg dine pandekager på en pande med lidt smør indtil de er let gyldne.
  6. Stil pandekagerne på køl, da de skal være kolde, inden du kan samle kagen.

Fyld

  1. Pisk fløde, vaniljesukker og sukker sammen til flødeskum.
  2. Pisk mascarponen igennem, så den bliver jævn i konsistensen.
  3. Vend flødeskummen i mascarponen.
  4. Skær mango i tynde skiver.

Samling af kagen

  1. Fordel et tyndt lag mascarponecreme på en afkølet pandekage, og læg et par stykker mango ovenpå. Det behøver ikke dække hele pandekagen, for når lagene stables, skal der nok komme mango i hver bid.
  2. Fortsæt lag-på-lag, indtil enten pandekagerne eller cremen slipper op.
Tilbage til blog