Kokostoppe med kakao
Share
Kokostoppe er en af de nemmeste småkager, der både er hurtige at lave og smager fantastisk. I denne version har jeg tilføjet kakao, som giver de klassiske kokostoppe en lækker chokoladesmag. Kombinationen af kokos og kakao er super lækker - sprøde udenpå, bløde og saftige indeni. Perfekte som en sød snack til kaffen.
Tid i alt: 25 min.
Antal: 20 stk.
INGREDIENSER
- 250 g Kokosmel
- 2 tsk Vaniljesukker
- 1 dåse Kondenseret mælk
- 30 g Kakaopulver
- 100 g Chokolade, smeltet
SÅDAN GØR DU
- Bland kokosmel, kakaopulver og vaniljesukker sammen.
- Tilsæt kondenseret mælk og rør godt sammen, indtil du får en samlet masse.
- Tril kugler og lav dem til små toppe. Jeg brugte ca. 1 fyldt spiseske pr. kokostop.
- Bag kokostoppene i en forvarmet ovn ved 200 °C over- og undervarme i ca. 10 min.
- Pynt dine afkølede kokostoppe med chokolade.